Śniadanie w dniu 17.11.2023r
|
|
|
|
Dieta łatwostrawna
Jogurt naturalny 150 g Chleb mieszany pszenno żytni 60 g Chleb Graham 60 g Masło extra 82 Tł.10 g Pasta z jaj z cebulą i koperkiem 100 g Serek topiony 50 g Rzodkiew biała100 g Kiełki buraka 5 g Herbata czarna b/c 200 ml
|
|
Dieta podstawowa
Płatki pszenne na mleku 280 ml Chleb mieszany pszenno żytni 60 g Chleb Graham 40 g Masło extra 82 Tł.10 g Pasta z jaj z cebulą i koperkiem 100 g Miód 25 g Kiełki buraka 5 g Pomarańcza 150 g Herbata czarna z/c 200 ml
|
Obiad w dniu 17.11.2023r
|
|
|
|
Dieta łatwostrawna
Dyniowa z makaronem 280 ml Ryba morszczuk pieczona 100 g Ziemniaki 170 g Szpinak gotowany 150 g Kompot owocowy z/c 200 ml
|
|
Dieta podstawowa
Dyniowa z makaronem 280 ml Ryba morszczuk smażona 100 g Ziemniaki 170 g Sałatka z czerwonej kapusty 150 g Kompot owocowy z/c 200 ml
|