Śniadanie w dniu 19.04.2024r
|
|
|
|
Dieta łatwostrawna
Kasza jaglana z jabłkiem i z maliną 260 ml Bułka pszenna krojona 90 g Masło extra 82 Tł.10 g Pasta z jaj z koperkiem 50 g Filet królewski z indykiem 20 g Ćwikła z jabłkiem 90 g Roszponka 10 g Herbata czarna z/c 200 ml
|
|
Dieta podstawowa
Kasza jaglana z jabłkiem i z maliną 260 ml Chleb mieszany pszenno żytni 60 g Chleb Graham 40 g Masło extra 82 Tł.10 g Pasta z jaj z cebulą i koperkiem 50 g Filet królewski z indykiem 20 g Ćwikła z jabłkiem 90 g Roszponka 10 g Herbata czarna z/c 200 ml
|
Obiad w dniu 19.04.2024r
|
|
|
|
Dieta łatwostrawna
Szpinakowa z zacierką 280 ml Ryba morszczuk gotowana w sosie cytrynowym 150 g Ziemniaki z koperkiem 170 g Bukiet jarzyn gotowany z olejem 150 g Kompot owocowy z/c 200 ml
|
|
Dieta podstawowa
Szpinakowa z zacierką 280 ml Kotlet rybny z morszczuka 150 g Ziemniaki z koperkiem 170 g Sur. z kapusty czerwonej z olejem 150 g
|